Birkk Talent Team ambassadeur van Ons Bedrijf Barneveld

Ga terug naar het overzicht

Birkk Talent Team ambassadeur van Ons Bedrijf Barneveld

 

Ons Bedrijf en Birkk Talent Team gaan hun samenwerking verder versterken. Het talent van Birkk Talent Team gaat de promotie en verkoop ondersteunen van de producten die worden gemaakt in de werkplaats van Ons Bedrijf Barneveld. In de werkplaats van Ons Bedrijf Barneveld worden talenten met afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid tot o.a. meubelmaker, metaalbewerker en schilder. Mooie industriële producten worden gemaakt van hout en metaal. Helemaal van deze tijd. Robuuste tafels, stoere kachels, mooie plantenbakken en prachtige kapstokken.

Bekijk het assortiment online: FactoryMate 

Met de koop van deze producten steunt u niet alleen Ons Bedrijf bij haar activiteiten, maar bovenal versterkt u het zelfvertrouwen van de talenten.

In Veluwe totaal een artikel geweid aan deze samenwerking Artikel Veluwe Totaal sept 2019

 

 

 

Ga terug naar het overzicht