Jobcoaching &
re-integratie

Jobcoaching &
re-integratie

Werken & Dagbesteding

Jobcoaching &
re-integratie

Winkels &
webshop

Jobcoaching &
re-integratie

Even voorstellen

Even voorstellen – wie zijn wij?

Ons Bedrijf is in 1990 officieel gestart. Toen nog aan de Hensjesweg in Barneveld. De naam Ons Bedrijf is door de medewerkers (toen spraken we nog over deelnemers) zèlf bedacht.
Van een organisatie, die is begonnen om de wachtlijst van de sociale werkvoorziening en dagbesteding op te vangen, is Ons Bedrijf ruim 25 jaar later uitgegroeid tot een regulier en volwaardig leer-/werkbedrijf. Een bedrijf waar ontwikkelingen centraal staan en talenten worden benut.
Bij Ons Bedrijf werken werknemers, medewerkers (al dan niet in vaste dienst), stagiaires en vrijwilligers. Daarnaast werkt Ons Bedrijf intensief samen met lokale instellingen, opdrachtgevers, bedrijven én de gemeente Barneveld.

Onze werknemers

Bij Ons Bedrijf werken ruim 25 werknemers in vaste dienst – verdeeld over verschillende afdelingen.
ons bedrijf barneveld norschotenons bedrijf barneveld montageons bedrijf barneveld metaalons bedrijf barneveld houtons bedrijf barneveld kunstgroepons bedrijf barneveld Leo

Onze directeur

Sinds 2011 is Wilma Gorissen – van Heusden aangesteld als directeur/bestuurder. Gezien de financiële situatie van toen kreeg zij bij aantreding de ondankbare taak om drastische maatregelen in te stellen. Ons Bedrijf is inmiddels uit dat dal geklommen en behaalt weer mooie resultaten…
ons bedrijf barneveld Wilma Gorissen

Onze medewerkers – iedereen die meewerkt

Inmiddels is het bekend; wij praten niet over deelnemers of cliënten, maar hebben bewust voor de term ‘medewerkers’ gekozen. Iedereen, die met ons meewerkt – op welke manier dan ook – is een volwaardige medewerker. Ons Bedrijf telt ruim 250 medewerkers. Elke dag weer zetten zij zich in op één van de locaties.