Begeleiding op maat

Ons Bedrijf is dé plek waar wij je helpen de stap naar de arbeidsmarkt te maken. We doen dit op basis van een persoonlijke aanpak. Iedereen is nu eenmaal anders. We luisteren naar wensen en behoeften: wie ben jij? Wat wil je? Wat vind je écht leuk? Iedereen krijgt een vaste jobcoach.

HEOO019-mont-1-960x700_c

Activering

Als je om welke reden dan ook lange tijd niet hebt gewerkt, moet je weer even wennen aan een werkritme. Waar liggen ook alweer je interesses én talenten? Op één van onze locaties en interne werkplaatsen kom je er vast snel genoeg achter…

Ons Bedrijf hecht grote waarde aan zaken als: op tijd komen, samenwerken met collega’s of het netjes houden van een werkplek. Belangrijke basisvaardigheden, die ook later altijd van pas komen.

Re-integratie – op zoek naar een passende werkplek

Re-integratie? Het draait allemaal om een passende baan te vinden bij één van de vele bedrijven binnen ons uitgebreide netwerk.
Ons Bedrijf helpt mensen door scholingstrajecten aan te bieden of (werk)ervaring te laten opdoen. Tijdens stages kijken onze jobcoaches – altijd samen met jou als medewerker – welke verbeteringen nog kunnen worden doorgevoerd. Het gaat vaak ook om training op mentaliteit of uiterlijke verzorging. Zo leggen we de basis voor een succesvolle arbeidsovereenkomst. Wij hebben genoeg succesverhalen van mensen met een mooi contract op zak!

Jobcoaching – begeleiding bij een baan

Soms loop je vast in je werk. De jobcoaches van Ons Bedrijf gaan dan met de betreffende medewerker en het bedrijf om tafel om dit probleem helder in kaart te brengen. Het kan zijn dat er extra scholing en/of begeleiding nodig is. Soms is extra uitleg over bepaalde beperkingen – neem bijvoorbeeld autisme – nodig. Begrip kweken op de werkvloer is belangrijk.