Jobcoaching &
re-integratie

Jobcoaching &
re-integratie

Werken & Dagbesteding

Jobcoaching &
re-integratie

Winkels &
webshop

Jobcoaching &
re-integratie

Onze jobcoaches

Ons Team

Ons Bedrijf heeft een apart team jobcoaches. Dit team bestaat uit vijf personen: de één komt uit de zorg en de ander weer vanuit de sociale verzekeringen. Onze betrokken jobcoaches hebben allemaal veel ervaring opgedaan. En met die kennis en expertise kunnen ze élke medewerker goed van dienst zijn.

Begeleiding

Onze coaches begeleiden – in opdracht van opdrachtgevers – mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar begeleid werk, vrijwilligerswerk (mits betaald werk niet haalbaar is) en vooral betaald werk.

Maatwerk

Om het werk goed te doen, werken de coaches volgens bewezen methodes en methodieken. Daarnaast kijken onze coaches vooral naar elk individu. Naar jou!
Wie ben je? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat vind je écht leuk? Wat heb jíj nodig?
De coaches gaan voor de medewerker en hun potentiële opdracht- & werkgever áltijd voor maatwerk. Individuele talenten worden opgespoord en stap voor stap benut…

Persoonlijke ondersteuning

Als medewerkers werk hebben gevonden, gaan de coaches verder met de begeleiding in het werk. Vervolgens bieden onze jobcoaches bij een betaalde baan ook nog persoonlijke ondersteuning (PO) voor circa drie jaar lang aan. Dit is wel zo prettig om te weten.

Spil

De coaches zijn een belangrijke spil tussen medewerkers, hun ouders/verzorgers, opdrachtgevers/UWV, werkgevers, GGZ en ambulante zorg.

“Mooi om te zien dat mensen worden getraind en zich ontwikkelen. Hierdoor groeien ze op de ladder” – Gea van den Bosch, jobcoach Ons Bedrijf

teamfoto coaches stichting ons bedrijf barneveld