Jobcoaching &
re-integratie

Jobcoaching &
re-integratie

Werken & Dagbesteding

Jobcoaching &
re-integratie

Winkels &
webshop

Jobcoaching &
re-integratie

V V V – Ons Bedrijf

Ons Bedrijf heeft een winkel aan de Valkseweg plus een eigen cadeauwinkel ‘De Gewoonste Zaak’ in het centrum van Barneveld. Sinds juli 2016 is in deze winkel het VVV Informatiepunt Barneveld te vinden

Hier leer je als medewerker de kneepjes van het vak. Training van zowel sociale als praktische vaardigheden staan centraal. Hoe begroet je klanten? Hoe informeer je toeristen over de dingen die  te doen zijn in de gemeente Barneveld en in de provincie Gelderland? Hoe zorg je dat je zelf geïnformeerd blijft? Wat komt er bij het afrekenen kijken? Het leren van deze vaardigheden op een bijzondere werkplek, biedt kansen en mogelijkheden om  door te groeien naar regulier werk.

Naast de belangrijke functie van leer-/werkplek die onze  VVV en winkels bieden  is onze cadeauwinkel ‘De Gewoonste Zaak’ met het VVV Informatiepunt Barneveld, natuurlijk een prachtige, fysieke winkel om eens te bezoeken. Naast de gebruikelijke VVV artikelen, zoals VVV cadeaubonnen, fiets- en wandelkaarten en aanverwante artikelen, vindt u een zeer uitgebreide collectie handgemaakte (lokale) producten en cadeau artikelen voor een eerlijke prijs. Kortom, een ruime collectie unieke artikelen die met veel passie zijn gemaakt en waar ook nog eens een verhaal achter zit.
Bezoek onze Webshop