Aan creativiteit geen gebrek

Binnen Ons Atelier, aan de Nieuwstraat 31,  bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om met diverse materialen bezig te zijn. Het werken met textiel, wol vilten, tekenen en schilderen, behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk werken we ook graag samen met de andere afdelingen van Ons Bedrijf zoals de hout- en metaalafdeling. Aan creativiteit geen gebrek bij onze mensen! En of dat nu bij vilten of breien of andere creaties naar voren komt… We kijken naar wat de medewerker al kan en zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

De medewerkers die werkzaam zijn in Ons Atelier beschrijven het als "Een veilige plek met ruimte voor Creativiteit. Op de mensen hier kun je bouwen" 

Daarnaast is ons Atelier een afdeling volop in ontwikkeling, We maken al verschillende dingen zoals onze Joeltjes, geitenwollensokken eierwarmer, potje liefde/geluk, vilten kabouters en meer seizoensgebonden producten zoals de waterbloembom, juffen/meester reep en ga zo maar door. Daarnaast proberen we regelmatig nieuwe producten aan te bieden voor de winkel.