Thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding

In het kort

Thuisbegeleiding

Heb je weinig sociale contacten?
Heb je moeite met je administratie?
Loop je ergens vast?

Van dagbesteding tot en met een écht arbeidscontract: Ons Bedrijf is er op een breed gebied speciaal voor jou. Dus ook als het gaat om (individuele) thuisbegeleiding.

Onze betrokken begeleiders ondersteunen en adviseren jou. Wij helpen bijvoorbeeld bij je fysieke welzijn, financiën (inkomsten en uitgaven op een rijtje), de huishouding én het opbouwen van een sociaal netwerk. Want hoe pak je dat aan?

Maar ook als je te maken hebt met bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen kun je rekenen op onze individuele begeleiding.

We luisteren goed naar je hulpvraag en helpen je graag verder met de dingen die jij lastig vindt. Weet dat er veel mogelijkheden zijn om jou te ondersteunen in je woonsituatie!

Ons Bedrijf zet unieke

Talenten van mensen in, zodat óók zij

mogen excelleren

Bekijk video

Interesse in thuisbegeleiding?

Maak kennis met Leo

Leo werkt al een paar jaar bij ons autobedrijf. Hij veegt de vloer en stoft auto´s af. Waarom wij hem deze werkervaringplek bieden? Leo bestaat. Hij is gewoon mens, komt gewoon uit een gezin met broers en zussen. Hij is gewoon Nederlander en even volwaardig. Alleen heeft hij een beperking, dat is het enige. Je ziet hem genieten. Dan geniet je zelf toch ook?! Bovendien, wij leren nog altijd ook van hem.

Joost van Boven, directeur Broekhuis Opel De Briellaerd

Het verhaal van Peter

Groeien van ‘beschut’ naar werkplek buiten voorziening

Peter Kamphorst kwam ooit op de dagbesteding bij Ons Bedrijf binnen (via PGB). Peter begon op de houtafdeling en haalde zijn niveau 1 MBO assistent-opleiding. Er volgde een proefplaatsing bij een verffabriek in Kootwijkerbroek. Door de enorme motivatie van Peter zelf en de persoonlijke ondersteuning vanuit Ons Bedrijf heeft hij een volwaardig arbeidscontract op zak. Hij werkt daar nog altijd, met succes!