Jobcoaching &
re-integratie

Jobcoaching &
re-integratie

Werken & Dagbesteding

Jobcoaching &
re-integratie

Winkels &
webshop

Jobcoaching &
re-integratie

Vrienden

 

Vriend worden van Ons Bedrijf betekent….heel veel voor ons!

Mensen met een beperking (bijvoorbeeld verstandelijk, psychologisch of lichamelijk) vinden bij Ons Bedrijf een kans om op een normale manier actief te zijn in onze samenleving en werkende maatschappij. Met zorg worden zij begeleid in het vinden en uitvoeren van passend werk. Omdat ze dat ook graag zelf willen. Leven en werken als ieder ander. Alleen de kansen krijgen zij niet altijd. Wij helpen ze daarbij met werk op maat en ontspanningsactiviteiten. De overheid helpt ze daarbij met financiële steun, zoals via WMO,WLZ of PGB. Maar deze steun wordt gekort!

Wij worden steeds meer op onszelf geworpen als het gaat om financiële middelen en mogelijkheden. Steeds minder middelen worden vergoed door verzekeraars. Alleen het hoognodige. Wij van Ons Bedrijf doen er alles aan om zoveel mogelijk te geven. Zoals aankleding van onze werkruimten en het bieden van ontspanning-en sportmogelijkheden. Maar daar is geld voor nodig, kortom: vrienden die ons helpen! U kunt Vriend van Stichting Ons Bedrijf worden door ons met een bedrag te steunen. Als Vriend ontvangt u, naast een welkomstpakket, ook onze vriendenberichten, waarin u op de hoogte wordt gehouden van projecten en initiatieven.

 

Wilt u onze vriend worden?

Maak uw vriendschap kenbaar en
mail uw gegvens naar info@onsbedrijfbarneveld.nl

U wordt al Vriend voor € 125,- per jaar.
Uw naam of het logo van uw organisatie wordt
afgebeeld op de vriendenpagina van onze website.

Meer informatie vindt u in onze Vriendenflyer.

Het doel van de vriendenstichting is het verrichten van al hetgeen dienstbaar is aan het realiseren van de doelstelling van Stichting Ons Bedrijf, eveneens een erkende ANBI instelling.
Het bestuur (onbezoldigd) is gelijk aan het bestuur van Stichting Ons Bedrijf, waarvan u de gegevens kunt teruglezen op de site jaarverslagenzorg.

In 2017 zijn er geen specifieke activiteiten of projecten geweest.
Financiële gegevens en ANBI registratie van de vriendenstichting gevestigd, Valkseweg 22, te Barneveld.
Jaarrekening St Vrienden Ons bedrijf 2017
Kvk: 08077946
RSIN: 806957244