Acht nieuwe bomen voor zintuigentuin De Meerwaarde

Ga terug naar het overzicht

Acht nieuwe bomen voor zintuigentuin De Meerwaarde

In de nieuwe zintuigentuin bij het Natuurcentrum van De Meerwaarde werden op een woensdagochtend acht bomen geplant in het kader van de landelijke boomfeestdag. Hovenierscentrum De Briellaerd leverde ’s ochtends acht bomen af. De bomen werden onder begeleiding van hovenier Richard van der Meer door onze medewerkers geplant. “De gekozen bomen zijn zintuigprikkelend door hun bijzondere bast, geur, bloeiwijze of vruchten”, aldus Hendrikjan Rietberg van De Meerwaarde.

“Met het aanleggen en beplanten van de zintuigtuin is weer een mooie stap gezet in dit bijzondere samenwerkingsproject tussen Groei en Bloei Barneveld, De Meerwaarde en twee hoveniersbedrijven.”

Ga terug naar het overzicht