Creatieve afdeling

Een explosie aan creativiteit

Ik wil hier werken

Direct naar

Ons Bedrijf biedt jou de mogelijkheid om je, binnen de beschutte en veilige omgeving van de creatieve afdeling, te ontwikkelen.

Als persoon en ook op creatief gebied. Want je leert samenwerken en ook van elkaar door te vallen en weer op te staan. Ook leer je bijvoorbeeld om respectvol om te gaan met andere medewerkers.

Je krijgt veel ruimte om te leren en te ontdekken. Het ontdekken van je eigen fantasie én creativiteit op deze afdeling is heel waardevol. En je mag altijd leren in je eigen tempo, we leggen heel rustig uit. Probeer maar eens met welke materialen jij goed kunt werken! We hebben bijvoorbeeld textiel, wol en vilt. Je kunt ook gaan schilderen. Er is altijd iets dat je kunt en leuk vindt. Samen zoeken we naar nieuwe mogelijkheden. En vaak halen de gemaakte producten een mooie plekje in de winkel. Hoe gaaf is dat?!

Voorbeelden waaraan jij gaat werken

Het verhaal van Sadie

Creatief bezig zijn

Ik heb ontdekt dat ik een creatief talent hebt! Het heeft een poosje geduurd voordat ik mijn plekje gevonden had. Ik ben bij verschillende organisaties wezen kijken, maar bij Ons Bedrijf voel ik mij gewoon thuis. Op de creatieve afdeling van Ons Bedrijf kan ik helemaal mijn ei kwijt. Creatief bezig zijn geeft mij veel voldoening. Ik maak mooie dieren van vilt en ben daar ook trots op. Daarnaast krijg ik de ruimte die ik nodig heb om mijzelf te kunnen zijn. Als ik dingen niet begrijp of als er dingen zijn die lastig voor mij zijn om te begrijpen, dan is er tijd om over te praten. Ik ben hier heel blij mee en ik kom daarom graag naar de Nieuwstraat

Wil jij bij de creatieve afdeling aan de slag?

Laat het ons weten als je interesse hebt, dan nemen we snel contact met je op.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Akkoord of niet(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.