Afdeling metaalbewerking

Veilige werkplek om van alles te maken

Ik wil hier werken

Direct naar

Kom jij werken op onze afdeling metaal?

Wij hebben een eigen metaalwerkplaats met heel veel modern gereedschap. Wij letten altijd goed op veiligheid voor iedereen.

Hier leer je als metaalmedewerker bijvoorbeeld: assembleren, monteren, boren, slijpen, zagen, lassen, het bedienen van machines en zelfs ook werken met een heftruck. Veel producten zijn te koop in onze eigen winkel. Het kan ook zijn dat een bedrijf vraagt om producten op maat te maken.

Je kunt op deze afdeling ook je diploma halen:

Heftruckdiploma
Lasdiploma

Voorbeelden waaraan jij gaat werken

Het verhaal van Francis

Groeien van ‘beschut’ naar werkplek buiten voorziening

Francis  Metaalwerkplaats.

“In 2010 ben ik in Nederland komen wonen. Vanaf 2017 werk ik bij Ons Bedrijf op de afdeling metaal. Hier heb ik ook mijn lasdiploma gehaald. Naast ‘gewoon’ werk, mag ik hier ook creatieve dingen maken. Toen ik bij Ons Bedrijf begon, zat ik nog niet goed in mijn vel. Mijn begeleiders en collega’s zijn erg belangrijk voor mij; zij hebben mij erg goed geholpen. De begeleiders zijn vriendelijk en van hen leer ik veel. Ik krijg ruimte om zelf dingen te ontdekken en te leren. Door mijn werk bij Ons Bedrijf heb ik structuur in mijn leven. Dit is voor mij erg belangrijk. Mijn droom is om uiteindelijk door te stromen naar een betaalde baan. Ook dat kan namelijk bij Ons Bedrijf.”

Wil jij bij de metaalafdeling aan de slag?

Laat het ons weten als je interesse hebt, dan nemen we snel contact met je op.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Akkoord of niet(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.