Leren met Ons Bedrijf

Leren met Ons Bedrijf

In het kort

Leren en ontwikkelen horen echt bij Ons Bedrijf.

Weet je dat wij als instelling zelf ook nog elke dag bijleren? Wij leren van elkaar en ook van jou. En voor jou zijn er ook veel mogelijkheden en kansen om te leren en je diploma’s te halen.

Haal bij Ons Bedrijf een volledig erkend diploma

     Heftruckdiploma          Lasdiploma

WoonHulp

Zó belangrijk ben jij!

Sinds kort zijn wij het project WoonHulp in Ruimzicht Barneveld gestart.
Wat doet een WoonHulp? Je helpt ouderen; je zet koffie, dekt de tafel, doet boodschappen en verzorgt de planten. Je strijkt de was of maakt de wc schoon. Je doet een spelletje met de bewoners of maakt een praatje. Tijdens de opleiding WoonHulp leer je hoe je deze taken moet uitvoeren. Je leert over je lichaamshouding tijdens het werk en ook hoe je samenwerkt met collega’s.

Op Ons Bedrijf volg je het theoriedeel van de opleiding. Op locatie Ruimzicht voer je de praktijkopdrachten uit. Je krijgt hierbij hulp van je werkbegeleider en de docent. Je kunt verschillende praktijkbewijzen behalen. Aan het eind doe je examen. Heb je het examen gehaald? Dan krijg je een echt diploma WoonHulp!
Je bent echt van grote meerwaarde voor de zorginstelling. Ruimzicht krijgt namelijk fijne ondersteuning en hulp. De zorg heeft heel vaak handen te kort en kunnen het werk soms niet aan. Iedereen dus blij. Als het aan Ons Bedrijf ligt, blijven wij enthousiaste WoonHulpen leveren aan de zorg. Ook iets voor jou?

Contactformulier

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Akkoord of niet(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.