De Huyskamer

De Huyskamer

In het kort

De Huyskamer

Verhalen delen in sfeervolle ruimte

In onze sfeervolle en veilige Huyskamer (Nieuwstraat 31 Barneveld) kun je andere mensen ontmoeten, verhalen of alledaagse dingen met elkaar delen, gezellig een spelletje doen of gewoon meedoen aan een leuke activiteit.

Deze inloop is voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Juist als je misschien niet zo veel mensen, familie of vrienden om je heen hebt, ben je meer dan welkom. Onze professionele begeleiders luisteren naar je, beantwoorden je vragen en kunnen je vaak verder op weg helpen als je bijvoorbeeld thuisbegeleiding, zinvolle dagbesteding of werk zoekt. Zien we je snel?!

 

Het verhaal van Margo:

Ik kom een paar keer in de week naar bij Inloop – De Huyskamer. Het is hier gezellig, je hebt leuke contacten en fijne gesprekken. Als je ouder wordt is het goed om actief te blijven en mensen te ontmoeten. Van elk gesprek kun je wat leren. Bij Ons Bedrijf wordt veel voor ons gedaan. We gaan gezellig een dagje weg met elkaar, wij doen elk jaar mee met het kerstfeest en ook is er met regelmaat een gezellige BBQ waar je weer andere mensen ontmoet. Bij de Inloop kun je samen praten over de dingen die je meemaakt in het leven. Ook stimuleren wij elkaar om (nieuwe) dingen te leren. De belangstelling die er onderling voor elkaar is, maakt dat ik mij altijd erg welkom voel!

Bekijk video

Contactformulier

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Akkoord of niet(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.