Ons Bedrijf biedt activiteiten aan op woonlocaties.

Ga terug naar het overzicht

Ons Bedrijf biedt activiteiten aan op woonlocaties.

Omdat cliënten het vaak erg lastig vinden om zich thuis te vermaken, kiest dagbesteding Ons Bedrijf er voor om naar de cliënten toe te gaan, in plaats van dat zij naar ons toe komen.

Op locatie gaan we in het appartement van cliënten met 2 a 3 personen (op gepaste afstand van elkaar) aan het werk. We nemen vanaf de dagbestedingslocatie allerlei werkzaamheden mee, die gewoonlijk op de arbeidsmatige dagbestedingsgroepen wordt verricht. De begeleider gaat van appartement naar appartement (wast zijn handen tussendoor) en begeleidt zo de mensen bij het werk. Tussen de middag wordt er in tweetallen een boswandeling gemaakt. Niet alleen de cliënten die normaal ook bij Ons Bedrijf werken, krijgen activiteiten aangeboden; nee, alle cliënten (ook die normaal niet bij ons werken) bieden we activiteiten aan. Ze hebben alle cliënten op de woonlocaties op een veilige manier wat afleiding en dagactiviteiten. Want in deze tijden moeten we elkaar een beetje helpen, toch? Zo zijn we sinds dinsdag op 3 woonlocaties actief.

Ga terug naar het overzicht