Ons Bedrijf Start weer op

Ga terug naar het overzicht

Ons Bedrijf Start weer op

Barneveld, 27 april 2020

Beste medewerkers en betrokkenen van Ons Bedrijf,

We willen weer heel voorzichtig wat gaan opstarten met werkzaamheden bij Ons Bedrijf. Dat betekent dat een deel van de medewerkers weer naar Ons Bedrijf kan komen om hier te komen werken. We starten vooral met diegene voor wie het thuis zitten heel erg moeilijk wordt.

Dat kan natuurlijk niet zomaar; daar zijn heel veel maatregelen voor nodig.  In het bijgevoegde draaiboek kun je precies lezen hoe dat gaat. Je CB-er zal je daar verder uitleg over geven. Het is heel belangrijk dat iedereen zich houdt aan de maatregelen zoals we die hebben opgesteld. We willen tenslotte dat iedereen gezond blijft en dat we het virus niet verder verspreiden.

Als je klachten hebt, zoals hoesten, koorts, keelpijn of een loopneus mag je niet naar Ons Bedrijf komen!

Omdat we in de busjes geen anderhalve meter afstand kunnen houden, kunnen we het vervoer nog niet opstarten. We starten dus alleen met medewerkers die zelf (of gebracht door woonbegeleiding, ouders, belangenbehartigers) naar Ons Bedrijf toe kunnen komen.

Ook kan niet iedereen tegelijk starten. De CB-ers maken een schema wie wanneer kan komen werken. Van je CB-er hoor je dan ook of en wanneer je kunt komen en op welke locatie. Het kan zijn dat je normale locatie nog niet kan, maar aan de Valkseweg bijvoorbeeld wel. Dat hoor je van je CB-er. En het kan ook zijn dat het nog wat langer duurt voordat je weer kunt komen werken. Dat vinden wij ook heel jammer, maar we moeten wel alles in kleine stapjes doen.

Als je (nog) niet kunt komen bij Ons Bedrijf, dan kunnen we altijd werk bij je thuis brengen, zoals we dat de afgelopen tijd ook hebben gedaan. Ook zal je CB-er telefonisch contact met je houden, net als de afgelopen weken.

Het is nog lang niet allemaal ‘als vanouds’, maar we zijn blij dat we toch weer wat kunnen opstarten met elkaar!

Hartelijke groet: Wilma Gorissen

Ga terug naar het overzicht