Maatschappelijk betrokken

Ga terug naar het overzicht

Maatschappelijk betrokken

In de schijnwerper

Stichting Ons Bedrijf Stichting Ons Bedrijf in Barneveld bestaat 30 jaar en dit viert de organisatie voor begeleid werken met een unieke uitgave. In het boek ‘Ons Bedrijf vertelt’ dat in december verschijnt, staan dertig medewerkers in de schijnwerpers. ’tl-liermee willen we de Barneveldse samenleving laten zien hoe waardevol en getalenteerd deze mensen zijn”, vertelt directeur-bestuurder Wilma Gorissen. “Neem Franny, met haar groene vingers en een groot talent voor dierverzorging. Zij vertelt vol passie over haar werk op het Natuurcentrum bij De Meerwaarde: “Dit is een soort kinderboerderij van de wijk, dus het moet netjes en schoon zijn. En ik wil dat bezoekers én leerlingen van De Meerwaarde zien dat we goed voor de dieren zorgen.” Het boek geeft mede door Franny een kijkje in de leefwereld van mensen die we misschien niet dagelijks spreken, maar die net zo veelzijdig zijn als jij en ik. Mooie mensen met mooie dromen en wensen.”

Ga terug naar het overzicht