Ons Bedrijf Opent nieuwe locatie naast bieb Barneveld

Ga terug naar het overzicht

Ons Bedrijf Opent nieuwe locatie naast bieb Barneveld

BARNEVELD  Een feestelijke officiële opening houden Barnevelders nog tegoed, maar vandaag ging toch de vlag vast uit bij de ingebruikname van de nieuwe locatie van Ons Bedrijf. In het tot voor kort nog leegstaande pand naast de bibliotheek aan de Nieuwstraat is de organisatie nu zo’n twee weken geleden ingetrokken. Daarmee is ook het Toeristisch Informatiepunt (TIP) verhuisd uit de bibliotheek. ,,We zijn erg tevreden met deze stap’’, zegt Inge Meter namens Ons Bedrijf.

 ,,Onze cliënten, vrijwilligers en personeelsleden zijn erg enthousiast en we horen van veel bezoekers ook positieve geluiden.’’ Met de nieuwe plek hoopt Ons Bedrijf meer in het oog te springen. Voor medewerkers biedt de nieuwe plek meer overzicht en rust. Op de nieuwe locatie is ook een atelier waar medewerkers allerlei kado-artikelen en kunstobjecten maken. Een officiële opening hoopt Ons Bedrijf in februari te houden.

Ga terug naar het overzicht