Schaffelaartheater opgeknapt door medewerkers ONS Bedrijf

Ga terug naar het overzicht

Schaffelaartheater opgeknapt door medewerkers ONS Bedrijf

BK -26-08-2022

Barneveld “Vooral na de bouwvak hebben onze medewerkers knetterhard, maar met veel plezier gewerkt”, zegt Wilma Gorissen, directeur van Ons Bedrijf in Barneveld. De medewerkers hebben de afgelopen zes weken, met een tussenstop tijdens de bouwvak, de kleedkamers van het Schafelaartheater volledig vernieuwd.

De Medewerkers van de metaalafdeling hebben de onderstellen gelast, laten poedercoaten en voorzien van wielen. De houtwerkplaats heeft massieve tafelbladen gemaakt, die op de stalen frame zijn geplaatst. Daarboven is een houten frame gemaakt, voorzien van spiegels, met alle elektra, waarna het geheel is afgelakt. “er was sprake van een gelijkwaardige samenwerking tussen onze mensen en het theaterpersoneel”, merkt Gorissen op. Alles was klaar voordat Herman van Veen gisterenavond het theaterseisoen opende.

Ga terug naar het overzicht