Hier voel ik me vertrouwd

Ga terug naar het overzicht

Hier voel ik me vertrouwd

Creatieveling Jolanda van Beek heeft pas op latere leeftijd ontdekt dat ze veel talent heeft voor
houtbewerking. Van een stuk hout weet ze de mooiste dingen te maken.

Via de gemeente kwam Jolanda bij Ons Bedrijf terecht. “Ik wilde iets doen met mijn handen, met hout of zo. Met veel angst stapte ik hier binnen. Twee maanden lang heb ik met mijn armen over elkaar gestaan. Ik was onzeker, stil én vooral bang voor wat er ging gebeuren. En toen kreeg ik de slag te pakken. Ik kreeg vertrouwen en kwam ineens echt los. Wat begon met drie ochtenden op de houtafdeling is nu bijna een volle werkweek. Ik maak van alles: vogelhuisjes, houten schapen en broodplanken, maar ook complete houten wachthuisjes voor externe opdrachtgevers. Ik ben de enige vrouw op die mannenafdeling. We hebben een leuk, rustig team. Ja, Ik heb helemaal mijn draai gevonden. Dit komt omdat ik me op mijn gemak voel”, zegt ze openhartig.


KANSEN OP ARBEIDSMARKT VERGROTEN
Jolanda droomt er wel van om ooit naar betaald werk te gaan. “Alleen maar omdat ik dan mijn eigen geld kan verdienen. Het gaat me er niet om dat je dan serieuzer wordt genomen, dat word ik nu ook al gelukkig.” Ze kan toekomstige werkgevers sowieso haar dikke portfolio laten zien met alle gemaakte producten én behaalde certificaten voor houtbewerking. Ook heeft ze via Ons Bedrijf haar
heftruckdiploma gehaald.


AFDELINGEN ONS BEDRIJF – JOUW TOEKOMST
Zo divers als de medewerkers zijn, zo gevarieerd zijn ook de verschillende afdelingen en locaties voor dagbesteding en werk. Ons Bedrijf gelooft dat er voor iedereen een passende, veilige én gelijkwaardige
werkplek is.

Ga terug naar het overzicht