De Huyskamer

In een ongedwongen sfeer is er in de Nieuwstraat 31, naast de biblithotheek, de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten, je verhaal te vertellen, alledaagse dingen met elkaar te delen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er met regelmaat een spelletje op tafel of is er een andere activiteit.

Deze laagdrempelige inloop mogelijkheid is bedoeld voor iedereen die daar behoefte aan heeft. In het bijzonder voor mensen die door omstandigheden een sociaal netwerk missen, omdat ze bijvoorbeeld niet werken, of moeite hebben zich in deze maatschappij te handhaven.

Vanuit Ons Bedrijf is er tijdens openingstijden een professionele begeleider aanwezig. deze begeleider is aanwezig om een stukje veiligheid en sfeer te waarborgen. Zij zijn er om vragen te beantwoorden of om een luisterend oor te zijn als je daar behoefte aan hebt. Daarnaast kan deze begeleider jou op het spoor zetten als je op zoek bent naar werk, wooncoaching, een zinvolle dagbesteding of andere vragen hebt.

Huyskamer 2021

Koffietijd

Naast De Huyskamer in de Nieuwstraat 31, bieden wij je dagelijks de mogelijkheid om, in de middaguren, op Station Halte Zuid koffie te drinken. Op Halte Zuid beschikken wij over een mooie ruimte waar wij elkaar kunnen ontmoeten en koffie kunnen drinken. Naast samen koffie drinken is er ook de mogelijkheid om de begeleider te helpen bij het draaien van de stationskiosk.

inloop-3-300x223